We make a living by what we get, but we make a life by what we give - Winston Churchill

Sunday, 22 February 2015

2008 - London, Paris & Amsterdam : Doncastershire & Snowdonia


Semasa di Manchester, setelah habis cerita kat Old Trafford, kami ke Doncaster pula. Entah kenapa kami datang melawat ke sini pun dah lupa. Photo pun tak banyak di ambil. Hanya yang di bawah ini saja, semasa berada di pekan Doncaster. Di sinilah pertama kali kami mla mengenal Argos. Kami beli trolley baby kerana dah tak larat mendukung bila si Mia dah penat berjalan.

Semasa tiba di pekan tu, susah juga nak parking. Ada seorang pak cik tu tunjuk ajar kami untuk parking. "You can park here for maximum half hour only. Put this ticket on your dashboard and be sure to fetch your car in half an hour time. Free. They will summon you if you park longer than the hour stated in this ticket", katanya. Mesra orang-orang di Doncaster ni.



Kami ke Snowdonia National Park pada hari berikutnya.



Untuk ke puncak, kami naik "kereta lipan" yang ini..

(snap dari tingkap keretapi)
(sekejap naik dah lentuk!)

(mula-mula excited.....)
(lepas tu boring habis)


No comments:

Post a Comment

Facebook Badge

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...