We make a living by what we get, but we make a life by what we give - Winston Churchill

Sunday, 9 September 2012

dari laman "THERE AND BACK AGAIN"


Terima kasih ARENA !!! 


Dekat pukul 5 baru gerak. So konvoi 4 kereta ke homestay tu. Yang lelain jumpa kat situ. Alhamdulillah, sebab guna hiway, dan lepas tu adek aku tau jalan dalam. By 5.30 dah sampai. Homestay tu very nice. Dekat area bandar utama jugak. Kalau korang nak sewa boleh ke website ni http://homestayu1.blogspot.com/ Rumah teres 3 bilik yg sangat spacious, bersih dan lengkap segala-mala. Kalau korang dr luar KL nak ada shopping trip kat Ikea, Ikano, Curve dan OneUtama, sesuai sangat sewa situ.
Klik DI SINI untuk terus membaca artikel penuh dari ARENA

No comments:

Post a Comment

Facebook Badge

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...